facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 4DogsandCats

4DogsandCats

Info

Jij eet gezond... je hond toch ook?
Wij zijn gespecialiseerd in natuurvoeding voor hond en kat. Ook gezonde snacks kan je bij ons vinden.

Geschiedenis

Ons winkelpunt voor KVV en natuurvoeding voor hond en kat is open!
Je kan ons vinden in:
Scheigoorstraat 4/1
3580 BERINGEN
Contact 0483 00 29 28
Als je niet kan langskomen tijdens de openingsuren kan je bellen voor een afspraak.

Onze webstek met meer info is onderweg! later meer nieuws...



"U eet gezond? Uw hond toch ook? Wij zijn gespecialiseerd in natuurvoeding voor honden en katten. Kom gerust een keertje langs als u graag wat meer uitleg hebt over vers vlees voeren aan uw hond of kat. Heeft u een nieuwe pup en bent u op zoek naar de beste voeding, spring gerust binnen, wij helpen u graag verder"
Adres: 4DogsandCats, Scheigoorstraat 4, 3580 Beringen Mijnen, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: +32483002928
Stad: Beringen Mijnen
Route: 4DogsandCats, Scheigoorstraat 4
Postcode: 3580


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Scheigoorstraat Beringen, B2b 4 dogs and cats, Natuurlijke dierenvoeding, Natuur dierenwinkel, Dierenvoeding Lier, Hondenwinkel Lier, Dierenvoeding Hasselt, Natuurvoeding hond
Recensies
Leuke winkel waar je alles kan terugvinden voor je hond of kat, met veel natuurlijke hondenbrokken, snacks, vers vlees…omdat het allemaal natuurlijk is, kan het best prijzig zijn.
Goede dierenwinkel met altijd vriendelijke mensen die klaar staan om te helpen, zelfs goed advies gekregen.
Wat zijn dit fantastisch lieve mensen, je gaat daar buiten met al je antwoorden op de vragen die je steld ook goede advies en duidelijke advies. Ik voelde me echt goed bij deze winkel. Ik ben met een super tevreden gevoel naar buiten gegaan en de hondjes zijn gek op de snacks en brokken en dat vind ik ne hele belangrijke goed gedaan 4dogsandcats tot snel!
Heel vriendelijke en behulpzame mensen. Groot aanbod gezonde voeding en snacks voor onze gevoelige Berner . Ik kom hier heel graag terug!
hallo, voeding en gezondheid met advies. Een echte aanrader!
Mooie winkel en aardig personeel! Wel aan de dure kant!
Winkel met ruim aanbod aan gezonde voeding voor kat en hond. Prima advies met kennis van zaken.
Fijne winkel met kundige mensen! Mijn hond heeft een ernstige voedselallergie en door hun advies heb ik eindelijk een voer gevonden waar hij geen last van heeft en met heel veel smaak eet.
Super winkel! Ik heb een hond met erg veel problemen en was doorverwezen naar 4dogsandcats. Sindsdien gaat het stukken beter met mijn hondenkind & Peter staat je met raad & daad bij. Ik koop mijn honden- & kattenvoer nergens anders meer! Vroeger zat ik 3 tot 3x per week bij de dierenarts. Sinds ik bij Peter ga heeft de dierenarts mij al 3 maanden niet meer gezien. Als ik meer dan 5 sterren kon geven zou ik het doen ;-
Leuke winkel met hondeneten van hoge kwaliteit en niet te duur we zijn heel vriendelijk ontvangen en een zeer goede uitleg gekregen. Zeker een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid