facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 4D Decor

4D Decor
"Familiezaak sedert 1975 En dat in alle aspecten van interieurinrichting. Ontdek ons assortiment interieurtextiel en vraag vrijblijvend ons deskundig advies. Op basis van uw smaak en interieur gaan we samen met u op zoek naar de sfeer en afwerkingstechnieken die bij u passen gaande van kleur tot hele renovatieprojecten; modern of klassiek,... UITSTEKENDE PRIJZEN EN KWALITEIT! Bezoek onze schowroom voor meer info."
Adres: Brusselsesteenweg 58 , Meise 1860, BE
Telefoonnummer: 02 269 66 05
Stad: Meise
Route: Brusselsesteenweg 58
Postcode: 1860


Openingstijden

Dinsdag: 09:00-12:00
Dinsdag: 14:00-18:30
Woensdag: 09:00-12:00
Woensdag: 14:00-18:30
Donderdag: 09:00-12:00
Donderdag: 14:00-18:30
Vrijdag: 09:00-12:00


op zoek naar gerelateerd: Quickstep Meise
Recensies
Een winkel met heel veel keuze, goede kwaliteit, vriendelijke verkopers. Geven goede uitleg over het product.
Tijdens mijn bezoek bij 4D Decor, waren er 2 mensen bezig voor 2 klanten te helpen. Wij waren 3de in rij. We wouden simpelweg een afspraak maken voor offerte bereking mbt laminaat plaatsing. Desondanks dat ze voor hun huidige klanten heen en weer door het magazijn moesten lopen, werden wij wel opgemerkt maar nooit aangesproken geen goeiedag of eventueel melden dat wij hierna aan de beurt kwamen.... Gedurende minstens 30min hebben wij rustig zitten wachten tot we geholpen konden worden. Toen we dan maar besloten om te vertrekken, hebben ze abrupt hun huidige klanten even onderbroken om ons te melden dat we zo aan de beurt waren. Ze hebben aangebouden om op -zondag- langs te komen voor een offerte bereking. Deze hebben ze nagekomen. Hiervoor +1 punt. Ze hebben onze 2 telefoonnr's en emailadressen voor de offerte door te sturen. Hoewel wij na 3 weekends nog steeds geen offerte kregen, desondanks onze 3 telefonische herinnerings meldingen, was dit allemaal verloren moeite. Heel jammer. Voor iemand die zo lang in het vak zit, kon time management wel beter georganiseerd worden.
Wij werden zeer vriendelijk ontvangen en geholpen bij ons eerste bezoek aan deze zaak. Je vindt hier een enorm assortiment aan vloeren en decoratie. Warm aanbevolen!
4D Decor: een absolute aanrader. Punctualiteit, vakkennis en efficiëntie is hoe ik deze zaak het best kan omschrijven. Zaakvoerder Fanny De Donder is een krak in haar vak. Ze volgt de werken nauwkeurig op en is uiterst flexibel. De laminaat is schitterend geplaatst zowel op de vloer als op de trap. Ik heb geen enkel punt van kritiek en kan deze zaak alleen maar aanprijzen.
Wij hebben werken laten uitvoeren bij ons thuis: sanitair, vloeren, zonnewering... Goede prijs en goede kwaliteit. Uitstekende service. Een echte aanrader!
Goede service, heel goed advies en het resultaat is Top ! Wij kozen op aanraden voor plaatsing van horizontale jaloeziën 'open view' op maat ! Het is resultaat is prachtig.
Zeer vriendelijk, kwalitatief en snel geholpen.
Zeer goed advies en raden niet meteen het duurste aan.
Super goed geholpen geweest
Goed en onafhankelijk advies gekregen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid