facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 42Brasso

42Brasso

Info

Food, wine, some personal abuse, and the universe going foom.

Geschiedenis

42Brasso is een eclectisch fusion restaurant met een licht eigenwijze inrichting (vergeet niet naar boven te kijken!), pal in het centrum van Duffel. Brasso is een samentrekking van ‘brasserie’ en ‘restau(o)rant’: we willen gerechten op restaurant-niveau presenteren met de vriendelijke ontspanning van een brasserie.
Naast traditionelere evergreens – met telkens toch nog een eigenzinnige ingreep van chef-kok Marijke Ryckeboer – kan je proeven van verrassende gerechten uit Franse, Belgische, Europese en wereld-keukens.
Ook vegetariërs kunnen bij 42Brasso rekenen op volwaardig creatieve groentengerechten.

Adres: Kiliaanstraat 2 , Duffel 2570, BE
Telefoonnummer: 015 34 53 50
Stad: Duffel
Route: Kiliaanstraat 2
Postcode: 2570


Openingstijden

Woensdag: 17:00-22:00
Donderdag: 17:00-22:00
Vrijdag: 17:00-22:00
Zaterdag: 17:00-22:00
Zondag: 12:00-22:00

Recensies
Mooie zaak in de buurt van het centrum van Duffel. Veel gratis parking op wandelafstand. Speciale kaart met gedurfde creaties, ook nog een suggestie kaart, met een oosterse twist. Netjes aangeduid welke gerechten pikant of vegetarisch zijn. Ook een leuke cocktail kaart met minder alledaagse keuzes. Bediening is vriendelijk en correct. We hebben heel lekker gegeten tot en met het dessert.
Heerlijke Valentijnskaart! Fijne gerechten, weer eens wat anders!
Een paar maanden geleden, en... We waren weer heel aangenaam verrast door de overheerlijke gerechten! En nog steeds een vriendelijke bediening. Het blijft een aanrader. Zeker ook fan van het Share Your Plate concept,: zo kan je meer verschillende lekkere gerechten degusteren op één avond.
Zeer culinaire interessant restaurant/brasserie ... een mix van voeding van eigen bodem met Aziatische invloeden ... uniek ver in de streek... de aangeboden menu's zijn overheerlijk en voor ieder wat wils ... reserveren kan maar hoeft niet ... zet vriendelijke bediening ...
Vandaag voor de eerste keer, maar zeker niet voor de laatste keer er gaan eten. Super lekker gegeten keuze tussen share of gewoon.Gezellige en orginele inrichting en spontane, vriendelijke bediening. Bedankt voor een toffe avond!
Kwalitatief eten en originele gerechten. Gezellig restaurant. Spijtig stond de deur naar de club/bar open waardoor het wat minder rustig was. Hoofdgerecht was wat aan de kleine kant maar heel lekker. De nacho's die we voor de maaltijd hadden compenseerde wel in volume.
Altijd zeer lekkere gerechten, een kaart die met de seizoenen wisselt. Toen ik melde dat ik allergisch was voor de amuse stond er binnen de 2 minuten een heerlijke andere amuse voor mij op tafel! Top service! Wij komen met plezier terug!
Sinds we hier recentelijk zijn komen wonen reeds tweemaal komen eten en telkens een topavond gehad. Lekkere cocktails, originele kaart, lekkere gerechten. Kraakverse ingrediënten. Hier gaan ze me nog vaak terugzien!
Zeer lekkere,eerlijke keuken, vriendelijke bediening, goede prijs/kwaliteit. Zeker om nog eens terug te keren. een aanrader! Bovendien zijn de stoelen ook zeer comfortabel. Het restaurant was volboekt maar de service en ruimte hadden daar zeker geen last van.
Weeral subliem! Deze keer namen we Share Your Platter. Leuk concept! Op en top af! Leuke wijnkaart. Super lekkere gerechten. Top bediening! Kortweg: nog steeds een dikke aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid