facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 4 Everything Flowers

4 Everything Flowers

Info

Bij 4 Everything Flowers kan je terecht voor bloemen,planten,grafwerk,bruidswerk,geschenken en decoratie.Planten voor binnen en buiten.

Adres: Diestsesteenweg 373, 3010 Kessel-Lo
Telefoonnummer: 0473/250936
Stad: Kessel-Lo
Route: Diestsesteenweg 373
Postcode: 3010



op zoek naar gerelateerd: Bloemenwinkel Wilsele, Bloemist Kessel-Lo, bloemenwinkel kessel-lo becker remyplein, Lo-Flowers, Bloemenwinkel Leuven open op maandag, Bloemen Kessel, bloem bloem kessel-lo openingsuren, Stuifmeel en Stamper webshop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Blomke Het Blomke 987 meter ‘Het Blomke’ Altijd verse bloemen en planten Ruime keuze bloemstukken en seizoensarti...
BloemBloem BloemBloem 1 km Prachtige winkel , de moeite om terug te komen!!
Recensies
Wij komen hier al jarenlang onze bloemen halen. Voor elke gelegenheid en er is altijd wel voor ieder wat wils. Alsook voor elke prijsklasse. Heb je op voorhand dan toch iets anders in gedachten dan dat er in de winkel te vinden is, dan stelt de eigenares dit met veel plezier voor je klaar. Om je dan vervolgens naar de deur te begeleiden en je te helpen bij het buiten gaan. Echt topzaak hier !
Altijd evenvriendelijk,correct en behulpzaam gediend! Heel veel keuzes en prachtige stukken. TOP!!
Vriendelijke bediening, en weer een mooi boeket bloemen gemaakt.
Mooie verse bloemen, leuke boeketten, vriendelijke en deskundige bediening, echt een aanrader.
Top parking,zeer proper en goed onderhouden. Super vriendelijke parkeerwachter. Zoek je een parking zeker een aanrader
Heel vriendelijke service en mooi smaak. Deze winkel heeft last-minute mijn bruidsboeket gemaakt en het was prachtig!
Steeds een mooi samengesteld boeket of reeds gemaakte bloemstukjes die lang houden. Ook fijne decoratiecadeautjes en kaartjes. Voor mij dé "place to be" als er wat te vieren valt. De vriendelijke, spontane bediening is een bonus. Ik kan echt niks negatiefs bedenken. TOP!
Bestelde bruidsboeket en cirsages. Vriendelijke dame. Boeket heel mooi ingebonden. Corsages super. En de bloemen die we kregen van buren hielden 11 dagen.. Dus hoe een hele blije klant.
Vriendelijke dame in de winkel. Mooie boeketten voor goede prijs. Mooie bloemstukjes. Vond wel dat bloemen relatief snel verwelkt waren.
Heel vriendelijk met goede kwaliteit bloemen en mooie boeketten. Normale prijzen. Open op zondag, altijd een meevaller
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid