facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 3Tres

3Tres

Info

Brandnew HORECA concept opening very, very soon.

Adres:
Telefoonnummer: 23118637
Stad: Machelen


Recensies
Welverdiende 5-sterren. Zeer lekker eten, warm onthaal en kwaliteitswijn aan democratische prijzen. Wijn is mijn beroep en passie. Ik vind het schitterend dat er zeer goede wijnen kunnen gedronken worden by the glass. Top! Wij kozen voor de côte à l'os. Lang geleden dat ik zo genoten heb van vlees. Wij gaan binnenkort zeker terug om de combinatie met vlees en schaaldieren uit te proberen.
Lekker gegeten, goede prijs-kwaliteit, enkel de wachttijden wat lang omdat we de service openden... voor herhaling vatbaar.
Zeer lekker eten en aangenaam kader ! Mss een kussentje op de bank
Superlekker eten en topwijnen aan eerlijke prijzen, een aanrader!
Vriendelijk personeel, lekkere gerechten, top!
Perfect gegaard vlees en heerlijke gambas.
Had beter verwacht
Heel goed restaurant
Over het algemeen kan ik niet zeggen dat het een bijzondere plek is, het eten is erg lekker en de service is erg correct, maar de prijs is erg duur, dus volgens mijn criteria kan ik het geen vierde ster geven. Als negatieve punten zou ik zeggen dat het te lang duurt om ze te serveren, ze duurden lang voor de eerste gang, ik hoopte dat het was omdat ze een korte tijd tussen de gangen zouden duren, maar zo was het niet, voor de tweede ze duurden zelfs nog langer, het is niet correct, hoewel het gebruikelijk is in het gebied van Brussel.
Goed eten, leuke sfeer.. Ga het eens proberen...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid