facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 3Monkies Escape Rooms

3Monkies Escape Rooms

Info

Een Escaperoom is het ultieme teambuildings-spel. Of je nu met je familie, vrienden, collega’s of je lief komt. Ontsnap binnen het uur en win!

Geschiedenis

Een escaperoom is het ultieme teambuildings-spel. Of je nu met je familie, vrienden, collega’s of je lief komt. Samenwerken is verplicht om binnen het uur uit onze kamers te ontsnappen. Je hoeft niet slim te zijn en al zeker niet sterk.

​De ene tip zal je naar de andere leiden, de ene sleutel opent een volgende koffer met daarin een nieuwe code. En zo sluip je stap voor stap dichter naar de ultieme oplossing en dé manier om de deur te openen. Maar let op, de klok tikt sneller dan je denkt. 60 minuten en geen seconde meer!

Zoek het niet te ver, denk logisch en communiceer met elkaar. En kijk vooral goed uit je doppen. Niets is toeval…of toch? Geraken jullie buiten in volle euforie of wordt het een zuchtende Aja-erlebnis als we de deur in jullie plaats moeten openen en de mysteries onthullen? Het is een spelletje, maar het competitieve kantje in jezelf zal zeer snel naar boven komen.

Durf jij de uitdaging aan?
Rep je vliegensvlug naar Mortsel en kraak onze drie verschillende kakelnieuwe kamers.

Adres: Mechelsesteenweg 10, Mortsel
Stad: Mortsel
Route: Mechelsesteenweg 10



op zoek naar gerelateerd: Escape room Lier prijs, 3Monkies review, Escape room Mortsel, Escape room Antwerpen, Escape room Lier the start, Escape room prijs, Escape room Heist-op-den-Berg, Escape room 10 personen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vrije tijd Mortsel Vrije tijd Mortsel 186 meter Stand-up comedy, altijd fun Een leuke avond gehad in Mark Liebrecht centrum met Jaspe...
Arcetri Meetingroom Arcetri Meetingroom 195 meter Schitterende locatie voor meetings met een vertrouwelijk karakter. Stijlvol.
Salsa - Bar Brial Salsa - Bar Brial 773 meter Gezellige zomerbar! Zalig bandje amoerfoe!! Bediening wat traag maar ook te weinig pe...
Escape Rooms België Escape Rooms België 1 km Alle escape rooms van België verzameld op een overzichtelijke website. What's your ne...
Blauwe Regen Blauwe Regen 2 km De blauwe regen heeft de koffietafel georganiseerd na de begrafenis van mijn schoonva...
Recensies
Geweldig! Ook voor kinderen! Keuze uit 3 thema's, superbegeleiding, achteraf een versnapering en drankje. Doen!
Leuk gedecoreerde kamer Jungle , wel redelijk klein. Puzzels zijn creatief maar wel vaak gewoon een cijferslot. Jammer dat er achteraf geen foto gemaakt wordt. Vriendelijke ontvangst en tips waren wel duidelijk en niet te vroeg gegeven !
We beleefden een heel leuk en spannend uur in de on air kamer. Alles zat goed in elkaar. Een goede teamwerking en communicatie was vereist. Leuk dat je een tip kreeg als je echt vast zat. Gelukkig zijn we eruit geraakt!
Afgelopen weekend gaan escapen bij The lock nu 3Monkies in Mortsel. Wat een spannende uitdagende activiteit moest worden draaide uit op een teleurstelling. De ontvangst was oké, vriendelijkde opstart was later dan afgesproken, maar hierover werden we wel tijdig ingelicht. De toelichting bij de kamer had naar mijn gevoel toch wat "enthousiaster" gemogen. Vlak na de opstart, bleken enkel slotjes niet toe en enkele raadsels na de vorige groep niet terug in orde gebracht wat een serieuze spoiler voor een escape room.... 1 van de raadsels werd correct uitgevoerd, maar daar kon je dan weer door een 'technisch' defect niet tot een antwoord komen. Ook de verdere begeleiding was ondermaats: in plaats van te begeleiden naar de juiste oplossing, werden de juiste oplossingen vaak verklapt zelfs al hadden we nog een half uur om deze zelf uit te zoeken en leek de begeleider zelf niet helemaal mee met de fase in het escape spel waarin we ons als groep bevonden bv. we herhaalden 3x voor de camera dat de sleutel voor de 2e kamer open en bloot ter beschikking lag - terwijl dat volgens ons helemaal niet erg logisch leek - en kregen pas 20 minuten later een reactie hierover van de begeleider "Oei? Hoe komt het dat jullie al in de 2e kamer zijn? Dit kan normaal niet kloppen.." :-/ . Bij het buitenkomen van de kamer was er dus totaal geen vreugdegevoel, in tegenstelling: de groepsleden hadden allemaal zoiets van "was dit het? - de meest uitdagende raadsels waren nog voor we de kamer betraden al opgelost..". Geen vraag naar feedback door de begeleider nadien, enkel de melding: "Dat is dan 90€". We voelden ons toch wel een beetje 'bedrogen' nadien, gezien het voor ons allen veruit de slechtste escape-room ervaring ooit was voornamelijk te wijden aan de begeleiding en de voorbereiding van de kamer - dit is zoooo belangrijk!!. Bij aankaarting van het probleem aan de eigenares niet de begeleidster stuurde zij de melding dat we 50€ korting kregen op onze volgende escape-room bij hen. Eerlijk gezegd; ben ik persoonlijk op basis van deze ervaring niet meer van plan om bij deze organisatie nog een escape room te boeken, zelfs al is het voor maar 40€.
Leuke kamers, tof, origineel! Het is zo eens iets anders. De eigenaars vertelden zelfs dat ze de kamers wat gingen aanpassen met wat meer technische snufjes. We komen zeker terug!
Leuke kamer alleen jammer genoeg kregen we een verkeerde tip. Gelukkig zijn we nog buiten geraakt.
Hele toffe kamers enorm uitdagend. Me enorm geamuseerd. Een goede afwisseling in thema's en denkwijze.
Zeer goed ontvangst. Zeer vriendelijk en goede uitleg. Niet overal uitgeraakt maar wel een spetterende tijd beleeft.
Heel verouderd! Sommige codes niet meer leesbaar, eindslot was zelfs nog los.
Leuke, afwisselende en vooral uitdagende kamers! Plezier gegarandeerd!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid