facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 3E kleur- en interieuradvies

3E kleur- en interieuradvies

Info

interieurstyling en kleuradvies



"Over 3E Kleur- en interieuradviesIk hou ervan om mensen te inspireren, te adviseren en bij te staan in hun tocht naar het juiste interieur. Meerdere woonstijlen liggen mij en ik mix en match deze dan ook volop. Van scandinavisch tot landelijk naar urban jungle tot bohemian … en meer. Ik kruip als het ware volledig in de te adviseren ruimtes en kom bij wijze van spreke pas terug tevoorschijn als het plaatje volledig klopt. Daarnaast durf ik ook gerust uit mijn ‘comfortzone’ te treden. Het is voor mij van het grootste belang om de juiste items en materialen te selecteren voor mijn klanten en zo tot die unieke persoonlijke stijl te komen. Bovendien heb ik ondervonden dat het ontwerpen van maatwerkmeubels mij heel erg ligt."
Adres: beemdstraat 96, 3670 Meeuwen-Gruitrode, Flemish Region, Belgium
Telefoonnummer: 0472622086
Stad: Meeuwen-Gruitrode
Route: beemdstraat 96
Postcode: 3670


Recensies
Wij kregen bij een eerste voorstelling iets wat het tegenovergestelde was van wat wij hadden gevraagd. Na een tijdsintensieve discussie kregen we een herwerkt project dit sloot al iets meer aan bij onze vereisten. Wij betaalden nog bij voor een itemlijst maar ook hier bleef het gewenste resultaat uit de items bleken herwerkt en dus niet effectief te koop. Voor ons persoonlijk geen voltreffer we vertrekken met een te gebruiken kleurenpallet qua muurverf en meubels.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid