facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 37 graden Wellness

37 graden Wellness

Info

Privé - Wellness : massages en lichaamsverzorgingen

Geschiedenis

Verlichten, verlichten van de dagelijkse stress, van de pijnen van een vermoeid lichaam, van de ongerustheid van de overwerkte geest – dit is de essentie van 37°.

Een bezoek aan 37° is een avontuur ; de lokatie met zijn eigen strakke interieur en design met oosterse accenten - alsook de mix van uitstekende therapiëen en kwalitatieve service.

37° is ook ‘fun’. Probeer de verschillende therapievormen uit, soms met absurditeiten die leiden tot wonderlijke fysieke en mentale veranderingen. Eigenlijk niet weten wat je te wachten staat is al plezant.
Gaande van baden in room en champagne, parel-pakkingen, Ayurvedische massage, shiatsu, hot-chocolate of bordeaux – kuren tot een ultieme hammam-behandeling met dodezeemodder... enz.

Tijd voor jezelf! – quality time – dat hou je in het achterhoofd als je 37° bezoekt.
Geniet ongestoord van enkele uren persoonlijke ontspanning (geheel privé, dus geen andere gasten), vergeet de hektische dag en zoek innerlijke rust.

Adres: Jaak Vandersandenstraat 36a, 3740 Kleine-Spouwen, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 0495172225
Stad: Kleine-Spouwen
Route: Jaak Vandersandenstraat 36a
Postcode: 3740


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 22:00
Dinsdag: 10:00 - 22:00
Woensdag: 10:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Privé wellness met massage Limburg, Beste privé wellness Limburg, Privé wellness met overnachting Limburg, Privé wellness voor 2, Privé wellness met zwembad, Relaxy sauna, Wellness met vriendinnen Limburg, Wellness Limburg Privé
Recensies
Ik ontdekte deze plek dankzij bongo en ik was heel blij met het welkom en het geweldige personeel spreekt Frans en Nederlands. Het etablissement is klein maar meer dan genoeg voor 2 personen. Zeer professionele massage die ik aanbeveel en naar mijn mening meer dan eens zal terugkeren. Enige nadeel, geen kussen tijdens de massage, dus het doet een beetje pijn aan de nek, maar dat wordt goedgemaakt met de massage
Fantastische massages en een geweldige ervaring vanaf het moment dat ik hun spa binnenstapte
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid