facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 36dubbel0

36dubbel0

Info

Voor al uw feestjes...van bedrijfsfeest tot verjaardagsfeest...of gewoon een gezellig avondje uit!

Geschiedenis

SLOW COOKING BBQ
DONUTS & BAGELS
BOWLING
ONTBIJT

Adres: stadsplein 15 b, 3600 Genk
Telefoonnummer: 089350108
Stad: Genk
Route: stadsplein 15 b
Postcode: 3600


Openingstijden

Maandag: 18:00 - 23:00
Dinsdag: 18:00 - 23:00
Woensdag: 13:00 - 23:00
Donderdag: 18:00 - 23:00
Vrijdag: 13:00 - 23:45
Zaterdag: 13:00 - 23:45
Zondag: 10:00 - 21:30


op zoek naar gerelateerd: 36dubbel0 genk, bowling genk 36 dubbel 0, 36dubbel0 openingstijden, bowling genk openingsuren, 36 dubbel 0 openingsuren, bowling genk centrum, 36 dubbel 0 bowling, nieuwe bowling genk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
H2O Bar & Restaurant H2O Bar & Restaurant 147 meter Geweldige plaats heerlijk eten rolstoel toegankelijk goede bediening erg gezellig zek...
Adana grill Genk Adana grill Genk 208 meter Via takeaway kon ik maar een deel zeggen maar nu dus heel het verhaal. In het kort: -...
Anatolia Genk Anatolia Genk 924 meter Wij mijn vrouw,dochter en ik waren uitgenodigd op een turks huwelijksfeest. Buffet wa...
Seyfo's Grill Seyfo's Grill 1 km Ik moet toegeven dat het me na het lezen van de recensies van deze zaak veel zekerhei...
Rolenzo Rolenzo 3 km Kheb een tribal op m'n schlong en ik schijt fondant En ik moet u zuster nie want die ...
Restaurant Rhodos Restaurant Rhodos 4 km Steeds super lekker en gezellig! Na zoveel jaar nog steeds een van de beste!
Recensies
Slecht, vriendelijk maar niet goed! Het warm buffet wordt niet op tijd bijgevuld. Het dessert lijkt wel van de grootkeuken enkel het vlees en de vis lijken redelijk vers. Er is te weinig personeel om alle bestelde drank rond te brengen daardoor zit je lang, erg lang zonder drinken. Een toko waar ik /we niet snel terug zullen gaan.
Toen ik belde om te reserveren voor eten en bowlen deelde de uitbaatster me mee dat er een social deal liep waardoor ik nog een hoop bespaard heb. We waren met een paar man extra maar dit was geen probleem. Het eten was lekker bereid en het vlees heerlijk gekruid. Ondanks dat de drankjes inbegrepen waren hebben we niet één x moeten wachten om nieuwe te bestellen. Niets aan te merken. Top!
Zijn op een zondag namiddag gaan bowlen. Zeer onervaren bediening, meerdere bieren op de kaart waren niet beschikbaar, toiletten waren vuil. Alles uit flesjes en blikjes zonder glazen er bij. De bowlingbaan hing meerdere malen vast. Hebben er niet gegeten maar vlees en groenten staan er onafgedekt uitgestald.
Met vriendengroep 14 personen via socialdeal all in arrangement gedaan. Prima meegevallen. De bowling installatie kan beter deze telt niet altijd even juist de gevallen kegels. De steengrill was voortreffelijk. Ingrediënten waren van prima kwaliteit. Ook zeker een pluim voor het personeel. Zeer vriendelijk mensen, de kelners kwamen continu vragen of er nog iemand wat te drinken wilde. Zeker een aanrader!
Het bowlen is er zeker fijn, maar de zaak creëert voor mij persoonlijk een ongezellige sfeer omwille van het feit dat het één grote ruimte. Beetje een kantine-sfeer. Ook zou ik zeker kijken voor een goede of meerdere afzuigsystemen, omdat er steengrill wordt gedaan, maar de geur van vlees bakken blijft hangen. Toen ik thuis kwam roken mijn kleren naar fritvet, wat jammer is. Deze zaak heeft zeker potentieel en is zeker fijn om een avondje te bowlen. Personeel is zeer vriendelijk.
Voor een nieuwe bowling waren wij vrij teleurgesteld. Bij het binnenkomen kwam het lawaai recht op ons af en ook de afzuiging van de steengrill leek niet wat het moest zijn. Hetgeen ons het meest teleurstelde is gewoonweg dat we er meer van verwacht hadden. Het is een nieuwe bowling, je zou denken dat ze dan ook uitpakken met innovatieve technieken. Helaas bleef dit uit en werden de kegels zelfs nog met touwtjes teruggezet- Wat af en toe mis liep. De zaal lijkt verkeerd ingedeeld waardoor al het lawaai blijft hangen en je moest roepen om elkaar te verstaan. 's Avonds stonken onze kleren naar het eten dat daar geserveerd werd en wij hebben daar zelf niet gegeten. Echt warm was het er ook niet, gelukkig hebben we ons warm gelachen! De service was wel heel goed en vriendelijk! Daar hadden we helemaal niets op aan te merken!
Ook bij ons was de reszrvatie zogezegd niet doorgegeven. ZEER TELEURSTELLEND buffet. NIET wat werd beloofd. Geen afzuiging. Tafels zo vettig als spek. Drank werd na een 20 min wachten eindelijk aan tafel gebracht. Waarvan de helft warme frisdrank. De verantwoordelijke verborg zich achter een hoop excuses waar volgens mij maar de helft van waar was. Totaal onvoorbereid... brood nog bevroren binnenin. Zelfs frieten bakken lukte precies niet... weinig goeds over te vertellen. Mij zien ze NOOIT meer terug.
Genoten van een heel leuk communiefeest bij jullie. Lekker gegeten, alles was ruim voldoende aanwezig, vriendelijk personeel, goede bediening. Zowel jong als oud heeft zich kunnen amuseren op de bowlingbaan!
Eten is verzorgd en lekker maar de afzuiging staat niet op waardoor er veel rook en weinig zuurstof is. Formule incl drank maar men moet lang wachten eer de bediening komt. Voor ons 8pers. niet meer. Helaas.
Gisteren gaan steengrillen met 6 personen en bowlen. Bowlingbaan verlichting zeer slecht en storend. Geen muziek aanwezig geen sfeer koud binnen. We hebben dan gevraagd of de muziek aan mocht, dat hebben ze dan ook gedaan. De steengrill was niet ok! Het vlees en de groenten lagen er al enkele uren zonder afgedekt te zijn. De bediening was vriendelijk maar zonder ervaring. Glazen waren vuil en na het te melden nog steeds vuile glazen. Geen afzuiging, eten werd niet bijgevuld, wet van de snelste, scampi's meteen op. Wc's waren niet proper. Het was een refter gevoel dat we daar hadden i.p.v. een brasserie gevoel. Gelukkig waren we in goed gezelschap maar wij gaan hier niet meer naartoe, zeker géén aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid