facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 33 december

33 december

Info

Bestellen kan door een persoonlijk bericht te sturen.
Ophalen in Nieuwkerken, of verzending vanaf €2,5.

BE0538802930
IBAN BE 04651153786331

Geschiedenis

Sinds ik in juni 2012 een aantal workshops volgde, leef ik me uit in allerlei kleuren en verscheidene materialen en maak ik oorbellen, halskettingen en armbanden.

Zoek je iets in een specifieke kleur of passend bij kledij die je hebt? Juwelen op maat zijn mogelijk.

Wil je een juwelenverkoop van 33 december bij jou thuis organiseren? Nodig minstens 10 personen uit en we maken er samen een leuk moment van. Met de 10% van het verkochte bedrag die je als gastvrouw ontvangt, koop je bovendien een leuk extraatje voor jezelf! :-)

Contacteer [email protected] voor meer informatie.

Enkele tips:
1. Bewaar je sieraden niet in een vochtige omgeving zoals de badkamer.
2.Gebruik je parfum, bodylotion of handcrème? Wacht dan 10 minuten met het omdoen van je sieraden.
3.Handen wassen, zwemmen, douchen, sporten, sauna, het is allemaal niet goed voor je sieraden. Doe ze dus af. Warmte en vocht zorgen ervoor dat de materialen waarvan je sieraden gemaakt zijn, sneller vergaan. Lijm laat los, metaal kan verkleuren of oxideren… dat wil je natuurlijk niet.
4.Ga niet slapen met sieraden, sieraden kunnen je doorbloeding afknellen, dus dat is niet zo gezond en bovendien gaan ze langer mee als je ze ’s avonds uit doet.
5. Bewaar je sieraden op een vaste plek, bijvoorbeeld afsluitbare sieraden box van plastic of met een gestoffeerde binnenkant. Gooi ze niet allemaal in een bak.
6. Leg je sieraden niet in de zon, ga je lekker zonnen, doe ze dan even af, en leg ze niet langdurig in de vensterbank!
7. Gebruik een rekje voor kettingen of verzin een andere leuke creatieve oplossing waarmee je kunt voorkomen dat ze verstrengeld raken.
8. Wanneer je onderdelen voor sieraden opbergt bewaar dan de verschillende materialen afzonderlijk van elkaar en bewaar de metalen onderdelen in een luchtdichte afgesloten verpakking.

Adres: Raoul Steppestraat 1, 9100 Nieuwkerken-Waas, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0473/677035
Stad: Nieuwkerken-Waas
Route: Raoul Steppestraat 1
Postcode: 9100


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid