facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 3 Fonteinen Restaurant-Café

3 Fonteinen Restaurant-Café

Geschiedenis

Café restaurant gelegen tegenover de kerk in Beersel, waar al sinds 1953 huisgestoken geuze en kriek "3 Fonteinen" geserveerd wordt.
Regionale gerechten met onze huisbieren, rundsvlees, paling in't groen en huisgemaakt roomijs zijn maar enkele van onze specialiteiten. Op onze bierkaart staan unieke en exclusieve 3 Fonteinenbieren, die nergens anders ter wereld geschonken worden, zoals Faro, Kriek en Lambik 3 Fonteinen van de handpomp of de unieke 3 Fonteinen Geuze Vintage 1997.
De familie Debelder heet jong en oud welkom en laat je proeven van een jarenlange traditie...



"Belgisch restaurant met een klassieke keuken. Hartverwarmende Stoofpotjes en uitgebreid assortiment bieren."
Adres: Herman Teirlinckplein 3 , Beersel 1650, BE
Telefoonnummer: 02 331 06 52
Stad: Beersel
Route: Herman Teirlinckplein 3
Postcode: 1650


Openingstijden

Maandag: 12:00-15:00
Maandag: 18:00-21:30
Donderdag: 12:00-15:00
Vrijdag: 12:00-15:00
Vrijdag: 18:00-21:30
Zaterdag: 12:00-21:30
Zondag: 12:00-21:30


op zoek naar gerelateerd: 3 fonteinen vilvoorde, domein drie fonteinen, de drie fonteinen beersel, de drie fonteinen openingstijden, 3 fonteinen beersel openingsuren, geuze 3 fonteinen verkooppunten, 3 fonteinen geuze, 3 fonteinen vilvoorde menu
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jozef De Visscher Jozef De Visscher 126 meter
In de solsleutel In de solsleutel 447 meter
Flash Back Flash Back 3 km Iedere zondag vanaf 14 .u dansnamiddag . Open tot. 01. U . Gezellige sfeer.
Recensies
Unieke en mooie locatie, gezellig terras met veel schaduw. Hardwerkende maar toch zeer vriendelijke bediening. Het eten is gevarieerd, Europese en Aziatische gerechten, ruime keuze in verschillende vlees, vis en veggie, vegan beperkt gerechten mooi gepresenteerd en smaakvol. Aparte kaart voor geslaagde selectie cocktails en mocktails. Mooie keuze desserts al zou een zomerse fruitsla niet misstaan op deze kaart als gezond alternatief Zeker niet het goedkoopste restaurant maar de prijs is zeker niet overdreven voor wat je krijgt op deze locatie. Een aanrader!
Prijs/kwaliteit is de kaart algemeen te duur naar mijn mening voor simpele gerechten. Wss te maken met ‘toeristische omgeving’. Stoofpot van brasvarken was half lauw, groenten hadden geen smaak en alles dreef in te veel saus. Het vlees an sich was taai en zat vol met vette brokken waardoor je maar de helft kon opeten. Dan vind ik 24€ veel geld… eten stond ook al na 10min op tafel, wat heel erg snel is. Chateaubriand is wel ok, alleen jammer dat je moet bijbetalen voor een portie sla met mayonnaise. Hoort toch standaard bij dit gerecht. De indruk dat hier heel veel vaste gasten komen, waar de uitbaatster dan ook graag praatjes mee maakt en de andere klanten wat uit het oog verliest. Conclusie: goed om iets te drinken, qua eten zal het ervan afhangen wat je gewoon bent en goed vindt. Smaken verschillen nu eenmaal.
Gezellig & lekker! Zeer vriendelijke bediening
Kunt er heel lekker eten. Heb een mooie keuze uit voor- en hoofdgerechten en desserts en je kan er genieten van meerdere biersoorten uit eigen streek gebrouwen. Echt een aanrader om daar lekker uit eten te gaan.Eten: 4/5
Authentiek restaurant met zeer vriendelijk personeel. Het eten is zoals decennia nog steeds top.
Onze verwachtingen lagen onterecht laag. Dit was ongetwijfeld de beste vol-au-vent en stoofvlees die ik in jaren heb geproefd. Ook de oude geuze van het huis sluit hier perfect bij aan. De 3 fonteinen is een top restaurant met zonnig terras dat absoluut gecombineerd moet worden bij een bezoek aan het kasteel van Beersel. 10/10.
Leuk restaurant, taverne met een mooi terras. Lekker gegeten. Heel vriendelijke bediening, leuke babbel met de ober.
Authentieke Brabantse streekgerechten. Mooie bierkaart waarop de traditionele geuze en kriek niet op ontbreken.
Na een zware dag werken dachten wij een leuke verjaardag te vieren maar de restaurant uitbaters dachten hier anders over. 1.40 u moeten wachten op ons eten !!! Toen het eten uiteindelijk geserveerd was moesten we nog 10 min wachten op onze frieten, resultaat koud eten. De kroketten waren nog half bevroren, kortom een zeer teleurstellende ervaring en voor ons alvast NEVER AGAIN !!!
Vrij middelmatig, frieten smaakten vreemd, bouillabaisse was smaakloos veel graten in de vis, saus was meer water dan iets anders, 6 euro voor een limonade,kortom slechte prijs kwaliteit
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid