facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 2Wheels Motorshop Malle

2Wheels Motorshop Malle

Info

ONE STOP MOTORCYCLE SHOP

Geschiedenis

Wij bieden onze klanten een zeer ruim assortiment aan nieuwe en occasie motorfietsen, motorkledij en accessoires.
Voor de volgende merken bent u bij ons aan het juiste adres:

* Kawasaki ( Officieel verdeler )
* MASH (Officieel verdeler)
* Sym motoscooters (Officiëel verdeler)
* Honda
* Suzuki

Wij gebruiken onze ervaring en expertise graag bij het uitvoeren van onderhoudswerken of herstellingen aan uw Japanse motorfiets of MV Agusta .
U kan bij ons eveneens terecht voor tuningswerkzaamheden, revisies of voor het opbouwen en afstellen van circuitmotoren!
Complete moderne werkplaats met eigen geremde testbank in cabine!

Adres: Lierselei 128, 2390 Oostmalle, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 033123232
Stad: Oostmalle
Route: Lierselei 128
Postcode: 2390



op zoek naar gerelateerd: Motorwinkel Geel, Motorwinkel in de buurt, Motorwinkel Zoersel, Motorwinkel boomsesteenweg, Motorwinkel Antwerpen, Motorwinkel Lier, Motorwinkel Turnhout, 2wheels-shop
Recensies
Ik heb niet de gewoonte om reviews te schrijven maar voor 2Wheels maak ik graag een uitzondering. Bij 2Wheels een defect product gekocht. Hier zonder veel problemen in geholpen en het product kunnen ruilen voor een ander product naar keuze. Het verschil in prijs werd zelfs kwijtgescholden. Dat is service!
Voor mijn Quad Kymco Maxxer T3B kocht ik in deze zaak een helm, beschermende kledij, boven en onder, motobotten en handschoenen. Al deze materialen waren uitgerust met beschermende features.Met veel geduld werd me alles uitgelegd. Ik beveel deze onderneming ten stelligste aan. Jean Feys Zoerselhofdreef 25 2980 Zoersel
De service bij 2Wheels is ronduit uitstekend! Ze staan altijd klaar met een glimlach, deskundig advies en een ongeëvenaarde gastvrijheid. Bij 2Wheels voel ik me echt gewaardeerd als klant.
Dadelijk gevonden wat ik moest hebben en altijd vriendelijke bediening
Vriendelijk onthaal, uitvoering onderhoud zoals gevraagd en zelfs iets meer
Ik kom hier voor onderhoud en accesoires vaak langs met mijn zwart / witte ninja, zo ook voor mijn MIVV uitlaat, top bedrijf, top service, 0.0 negatieve punten !
Vriendelijk, eerlijke verkoper echt aanrader!
Een paar maanden geleden een 2de handse scooter gekocht. Klein probleempje mee gehad dat niet kon worden voorzien maar dit is door hun snel en onder garantie geregeld. goede service en uitstekende dienst na verkoop.
Zeer vriendelijke en aangename benadering door mensen die hun passie ter harte nemen. Nemen tijd voor hun klanten. Fijne motorshop.
Fantastische zaak, geweldige mensen. Altijd bereid om te helpen, of dat kleine beetje extra moeite waardoor je graag terugkomt. Of je nu komt voor kledij, accesoires, onderhoud... The place to be!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid