facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 2BE Architecten

Info

2BE Architecten bestaat uit een dynamisch team van jonge en ervaren architecten. Het team wil er zijn voor iedereen. Gaat het nu om een nieuwbouw woning, een renovatie, een industriehal, een tuinberging, een poolhouse, een carport, een appartementsgebouw.



"2BE Architecten is een ruimdenkend architectenbureau gelegen in Hasseltonder leiding van architect Ben Van Holm en ingenieur architect Bert Vandael.2BE Architecten bestaat uit een dynamisch team van jonge en ervaren architecten.Het team wil er zijn voor iedereen.Gaat het nu om een nieuwbouw woning, een renovatie, een industriehal, een tuinberging, een poolhouse, een carport, een appartementsgebouw, ...voor ons is iedere opdracht in elke stijl een nieuwe uitdaging."
Adres: Overdemerstraat 10a, 3511 Hasselt
Telefoonnummer: 0477 / 19 79 81
Stad: Hasselt
Route: Overdemerstraat 10a
Postcode: 3511



op zoek naar gerelateerd: 2be Architecten cvba, Architect Hasselt, Architect Hasselt modern
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BPAgroep BPAgroep 5 km BPAgroep architectuur
Recensies
Op Ben kunnen wij altijd rekenen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid