facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 24 Hours of Spa

24 Hours of Spa

Info

Official Facebook page of the "Total 24 Hours of Spa ".
web : www.24hoursofspa.com and www.blancpain-gt-series.com
Twitter: @24hoursofspa

Geschiedenis

The Total 24 Hours of Spa, the world’s biggest endurance race exclusively reserved for GT cars, is one of the highlights of the international motorsports season. With over a dozen candidates vying for the win, representing a plethora of prestigious manufacturers, the spectacle during the Ardennes endurance classic is always of the highest level.

The Total 24 Hours of Spa is the flagship event of the Blancpain GT Series and part of the SRO Motorsports Group.

_____

SRO Motorsports Group - The architect of modern GT Racing

SRO Motorsports Group was founded by Stephane Ratel and has specialised in the promotion, support and organisation of many national and international motorsport series since 1995.

In 2016, SRO Motorsports Group will promote several championships and series, such as the Blancpain GT Series, including the iconic Total 24 hours of Spa, the British GT Championship, the GT Sports Club, the Ultracar Sports Club, the GT4 European Series and the Intercontinental GT Challenge.

SRO Motorsports Group runs also the SRO Race Centre by MMC, a high-level technical centre at the Paul Ricard Circuit in the south of France.

SRO has offices in London, Paris and Liège.

Adres: route du circuit 55, 4970 Francorchamps, Liege, Belgium
Stad: Francorchamps
Route: route du circuit 55
Postcode: 4970



op zoek naar gerelateerd: 24 uur spa 2018, total 24 hours of spa 2018, 24 uur spa francorchamps 2018, 24 hours of spa live stream, deelnemers 24 uur spa francorchamps, spa 24 hours 2018, 24 uur van spa francorchamps 2018 2017 24 hours of spa, 24 uur van spa francorchamps 2017 24 hours of spa
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Spa Grand Prix Spa Grand Prix 51 meter Official page of the Formula 1 Belgian Grand Prix ! Spa Grand Prix is the promoter of...
Spa Francorchamps Run Spa Francorchamps Run 676 meter Zoek jij samen met je vrienden, familie of loopmaatjes een sportieve uitdaging? schri...
Absolut V Arabians Events Absolut V Arabians Events 1 km Organisation d'événements autour du cheval
Recensies
Ik schrijf heel graag deze review om mensen te overtuigen hier heen te gaan. Ik kom hier zelf namelijk al sinds ik een kind ben en de ervaring is van oudsher altijd heel leuk. Een klassiek circuit dat geroemd wordt door zowel gasten als coureurs. Niet voor niets wil bijvoorbeeld de meerderheid van de F1-coureurs hier blijven racen. En de F1 is toch wel echt een graadmeter. Het enige punt van kritiek dat ik me kon bedenken waren de vervallen tribunes, maar aan de andere kant is dat zeker een stuk geschiedenis en hoort het er gewoon bij. Echter is dit ook aangepakt, mede door de Formule 1 en hun hoge standaarden. Het is verandert maar niet teveel. Spa kan ik alleen maar roemen dat ze het klassiek en nostalgisch willen houden. De nieuwe tribune op de radillion is zeer mooi gebouwd en geeft het mooie contrast weer van dit circuit. Het is zeer zeker ook een toevoeging aangezien er voor de rest van het jaar Als de F1 er niet was alleen maar grind lag en een grote open plek. Spa-Franchorchamps is voor iedereen een must see die een leuke dag wil en van autosport houdt.
Circuit is prachtig en geweldig! Omgeving is ook prachtig!! Persoonlijk 1 van de mooiste ter wereld. F1 is grandioos !!! Na der tijd daar weer weg te komen met de auto is wel drama.. ze voegen alle parkeerplaatsen en routes samen op 1 kleine landweggetjes route. Je staat makkelijk een paar uur vast voordat je op de snelweg bent.
Erg druk, maar alles goed geregeld. Je mag eten en drinken meenemen maar geen alcohol. Camping stoel mag ook mee naar binnen. Bonnen zijn 30 stuks voor 50€ of 60 stuks voor 100. Waardoor een pils, halve liter 7€50 kost als ook een frietje met mayonaise of een lage kwaliteit hamburger ook 7€50. Je kan langs het hele circuit lopen behalve het gedeelte van gold area. Overal op het circuits zijn toiletten. Zeker aanrader om eens te bezoeken maar de wedstrijd volgen kan beter vanachter je tv. Oordopjes zijn geen overbodige luxe in heb het DB gemeten van over 110DB op afstand De beste staplek zie je op de foto. Je staat hoog en hebt het overzicht.
Wouw wat een ervaring om hier eens te mogen zijn. Eau rouge en de busstop. Zo snel en groots. Je kan er gratis naar binnen door de weeks. Het restaurant is gewoon open. Het uitzicht is fenomenaal. En de mensen zijn zeer vriendelijk. Ga zeker kijken of je er eens naar toe kan gaan. Het is echt de moeite waard. Wij hebben geen seconde spijt gehad. Het geluid van langs razende auto's blijft een heerlijk geluid.
Ik was er toevallig op Roteryday. Kon ter plaatse tickets kopen om mee te rijden met een coureur. 25 euro voor 3 rondjes. Hele leuke ervaring om mee te scheuren in een Porsche GT3. Makkelijkste te bereiken via ingang B. Grote parkeerplaats genoeg ruimte. Gratis entree op een dag als deze om gewoon even rond te neuzen en dikke auto's te bekijken!
Van Hockai Ardennen loopt een veilig fietspad langs het Circuit F1 Spa-Francorchamps. Het circuit is langs het fietspad moeilijk te zien maar het geluid van de racewagens is oorverdovend. Ook de Ardennen is prachtig. Een bosrijk gebied met mooie vergezichten. Ook hier is het niet echt veilig om te fietsen op een e-bike uitgezonderd op enkele uitgezette fietspaden na. Helm en veiligheidshesje op de fiets is niet verplicht maar wel aan te bevelen. Verblijvend in een top lokatie met een schitterend uitzicht is het in Theux Ardennen goed toeven.
Zo leuk het is om weer eens een race te gaan bekijken! Want daar doe je het wel voor..... is het toch een grote afbreuk om daar weg te komen. 2 uur in de auto voor 15 km afstand!! De directie moet hier beter stappen ondernemen!!! De pendelbussen hielpen goed maar verplicht dat voor iedereen buiten om de camping gasten dat zou nog meer schelen!!!
Wat een prachtig racecircuit. Het cicuit heeft een mooie liching tussen de bomen waardoor het circuit een beetje verstopt licht tussen de bomen en heuvel. Leuke rondleiding achter de schermen en onder andere ook in de commentator hokjes. Zeker de moeite waard om er naar toe te gaan!
Bijzonder mooi circuit en op de Verstappen tribune was de sfeer tijdens de F1 echt super met DJ Admin. Wat wel minder was is dat je bij de fanzone als je terug wilt door een super smal tunneltje moet waar een paar duizend maar door wil. Gevolg enorme lange wachtrijen van een uur
Geweldig circuit waar ik al jaren graag kom voor de mooie evenementen. De oude tribunes zijn eindelijk gesloopt en vervangen. De toiletten mogen zeker meer aandacht verdienen tijdens een evenement. Een groot nadeel is dat men alleen Frans praat ondanks dat dit toch echt België is. Het zit er ook echt niet in om de mensen te helpen in de Engelse taal. Ze blijven stug Frans tegen je praten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid