facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 135mm

135mm

Info

Ik maak van iedereen een rockster, de bewijzen daarvan belanden steevast aan je muur. Of de hoes van je volgende album...

Geschiedenis

Portret- en productfotograaf in Wilsele. Maakt van iedereen een rockster, al was het maar voor even. Zelf een rockster (of het scheelt niet veel) en surfer (water en internet, golven en wind).

De opdrachten zijn mooi verdeeld tussen reclamewerk voor bedrijven, het ene al wat groter dan het andere (De Lijn, AB Inbev, Puro, Belgin,...) en werk voor particulieren. Alsof dat nog geen afwisseling genoeg is, is er altijd wel een persoonlijk project op til. Het skateboard (longboard) is ook nooit ver weg.

Meer weten? Afspraak maken en langskomen is de boodschap...

C U soon!

Adres: Leopold Decouxlaan 135, 3012 Wilsele
Telefoonnummer: 0496/415629
Stad: Wilsele
Route: Leopold Decouxlaan 135
Postcode: 3012


Recensies
Samengewerkt in het kader van productfotografie. Van eerste gesprek tot afwerking dacht Roeland met ons mee. Vlotte samenwerking, op maat en zonder meerkost. Aanrader.
Roeland van 135mm heeft vorig jaar enkele packshots gemaakt voor de Facebookpagina van de apotheek. Hoewel hij helemaal niet vertrouwd was met de producten wist hij telkens de juiste sfeer te bekomen. Daarom dat we ook dit jaar met Roeland willen samenwerken voor de foto's van onze vernieuwde website!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid