facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 1001 Piles Batteries

"Depuis 1984, nous proposons, dans les magasins 1001 Piles Batteries, une gamme complète de piles, batteries et chargeurs pour toutes les applications.Chaque magasin a plus de 1 000 références de produits différentes immédiatement disponibles que cela soit des piles, des batteries, des accumulateurs, des alimentations, des produits d’éclairage ou des panneaux solaires. De la pile de montre à la batterie de camion, nous sommes le spécialiste de l’énergie mobile.Notre catalogue général comprend plusieurs milliers de références couvrant les besoins de plus de 100 000 applications identifiées. Les magasins sont approvisionnés plusieurs fois pas semaine depuis notre entrepôt central. Nous refaisons également vos packs de batteries."
Adres: Chaussée d'Ixelles 29-31 Elsense Steenweg 29-31 , Brussel 1050, BE
Telefoonnummer: 02 343 91 01
Stad: Brussel
Route: Chaussée d'Ixelles 29-31
Huisnummer: Elsense Steenweg 29-31
Postcode: 1050


Openingstijden

Maandag: 10:00-19:00
Dinsdag: 10:00-19:00
Woensdag: 10:00-19:00
Donderdag: 10:00-19:00
Vrijdag: 10:00-19:00
Zaterdag: 10:00-19:00

Recensies
Ik ging naar 1001 batterijen om een ​​nieuwe oplader voor mijn computer te vinden. Handelaar heeft zeker veel kennis van deze materie, maar de service is verschrikkelijk: geen glimlach, schreeuwt naar de dame voor me omdat ze de details van de batterijen die ze zoekt niet precies weet, geeft me ook een soap omdat Ik niet Ik heb mijn computer niet meegebracht automatisch komen alle klanten met hun computer, hun oplader, en al de referentie ervoor... en heb geen moeite gedaan om uit te vinden welke oplader geschikt zou zijn. Doe geen moeite om naar zijn huis te gaan, er is Fnac naast de deur;
Zeer goede ervaring met deze winkel. Ik had een telefoonprobleem en ik vermoedde de batterij. De verkoper had koste wat het kost kunnen proberen me de batterij te verkopen, maar gaf er de voorkeur aan me te helpen testen of de batterij echt de oorzaak van de storing was. Eindelijk heb ik dankzij zijn advies geen batterij van € 25 gekocht die voor mij nutteloos zou zijn geweest.
Volledig voorziene winkel met batterijen. Het personeel is erg behulpzaam. We kunnen elk type batterij vinden en ook speciale schroevendraaiers voor elektronische apparaten. Als we maar één batterij nodig hebben, verkoopt de verkoper er maar één, dat is alles! Briljante service. Goed gelegen in de Toison d'or galerie.
Op aanraden van de verkoper een zonneaccu gekocht die nooit in de zon heeft kunnen opladen. Ik nam een ​​besluit door het alleen op de sector te laden. Na een paar keer gebruiken blijft de stroomkabel in de accu steken. Buiten de garantie. Blijkbaar zou ik het product verkeerd hebben gebruikt.... Resultaat: 3 ritten kwijt + aankoopprijs. Ik vind het niet erg om naar kleine handelaars te gaan in plaats van online te kopen. In ruil willen we kwaliteitsadvies. Hier niets van dat en daar niet vriendelijk mee. De dag erna... Onmogelijk om het gemompel van meneer de batterijverkoper hieronder te beantwoorden. Uw oprechtheid en competentie zijn gelijk aan uw spelling. Alles is gezegd. Niets aan toe te voegen ...
Brak mijn tandenborstel van 200 euro ter vervanging van een batterij. De man in de winkel gooide zijn handen in de lucht. Nee sorry. Geen compensatie. Vaag voorgesteld om naar Braun te gaan om het te laten repareren. Nogmaals, het werkte toen ik het binnenbracht, en nu niet meer. Nooit meer. Vreselijk.
Eigenaar is een grote idiote klootzak. Wil geen hulp bieden. zei dat ik ergens anders moest gaan kijken zonder zelfs maar te proberen te helpen, omdat ik in het verleden kwam en nooit bij hem kocht omdat hij gewoon te duur is. alles wat hij verkoopt is te vinden op amazon voor de helft van de prijs!!!!! ga daar niet kopen, de jongens zijn een dief !!!!!!!
De enige winkel die batterijen in één week kan leveren. Uitstekende service. Veel batterijen. Ik was op zoek naar velux batterijen. Moeilijk te vinden. Ze hadden het.
Aardig personeel, super goedkope batterij maar het punt is dat ze de batterij op voorraad hebben waar ik naar op zoek was en die niemand anders zou kunnen hebben. Dus zeker de beste plek voor elke accu.
Ze hebben veel batterijen zoals verwacht, maar ze hebben niet veel glimlachen of beleefdheid. Jongens zijn nogal onvriendelijk IMO, maar hij heeft wel veel batterijen.
Uitmuntendheid! Er zijn alle mogelijke batterijen. Zeer warm welkom en kwaliteitsservice. Eerlijke prijzen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid